Desitja canviar a altre idioma o versió?

English Español Català Deutsch Français Italiano Português
Ibiza - Ofertes d'última hora:
   Last minute hotels a Eivissa
      Last minute hostals a Eivissa
         Last minute apartaments a Eivissa

Ibiza last minute - última hora, grans ofertes, descomptes, tarifes especials - Esculli dels nostres allotjaments a Eivissa la seva oferta preferida per a estalviar-se molts diners...

Que allotjament prefereix més per a les seves vacances a Eivissa? El nostre sistema de reserves ho fa fàcil reservar l'allotjament per a les seves vacances: hotel, hostal o apartament - amb reserves online, en temps real i amb confirmació immediata.
Aquí troba de seguida tots els preus, les promocions i les ofertes d'última minut. I comprovi Vè. mateix la disponibilitat per a la data requerida. En menys de cinc minuts pot reservar una habitació o concertar el lloguer d'un apartament - sense la necessitat de cridar tantes vegades per telèfon o enviar sol·licituds. La nostra confirmació li arriba en uns segons per correu electrònic. Provi'l!
Informació important per a clients viatjant en vols o passatges marítims nocturns

Per favor, recordi que l'allotjament està a la seva disposició a partir de les 16:00 hores (o segons acord previ) el dia de l'arribada reservat i confirmat.
Recomanem expressament a tots les hostes que estiguin viatjant en vols o passatges marítims nocturns a també reservin la nit precedent!
Si vostè està viatjant en vols o passatges marítims nocturns i desitja reservar la nit precedent per a l'ús immediat, insereixi per favor la data exacta de la nit precedent en el sistema de reserves online!

Previsió a 5 dies for Illa d'Eivissa

Hay dos alternativas...
  1. Si té molta pressa pot entrar també directament aquí en el nostre motor de reserves per a comprovar totes les ofertes de last minute i altres descomptes tot en un cop d'ull. Solament cal inserir les dades necessàries aquí baix:

    Booking.com

  2. Si vol comprovar tots els nostres hotels, hostals o apartaments d'un en un, baixi a la part inferior d'aquesta pàgina, on es troben fotos i una descripció curta de cada establiment.
    Després faci clic en el botó "last minute & more" de l'establiment seleccionat per a conèixer tots les seves ofertes d'última hora i altres tarifes especials. En cas que faci clic damunt de la foto o del nom de l'establiment seleccionat, s'obre la pàgina Web corresponent de l'establiment. Allí trobarà tota la informació necessària i descripcions més àmplies.


    Sempre el sistema de reserves controlarà si hi ha disponibilitat per a la tarifa seleccionada. Aquesta tarifa serà calculada, visualitzada i confirmada automàticament. Recordi per favor que la majoria de les tarifes especials estan disponibles solament durant certs períodes o tenen algunes restriccions (com per exemple: estada mínima, termini per a fer la reserva amb antelació etc.).
The RED Hotel 
San Antonio (Passeig Marítim/molt prop de la platja de 'Es Regueró')
- hotel residència de dues estrelles
- 112 habitacions

The PURPLE Hotel 
San Antonio (prop del Passeig Marítim)
- hostal residència d'una estrella
- 24 habitacions

The BLUE Apartments 
San Antonio (Passeig Marítim/molt prop de la platja de 'Es Regueró')
- apartaments turístics d'una clau
- 53 estudis

The WHITE Apartments 
San Antonio (Passeig Marítim/davant de la platja de 'Es Regueró')
- apartaments turístics d'una clau
- 36 estudis i apartaments

Els Pins Resort & Spa 
Badia de San Antonio
- 224 habitacions


En cas que sigui el seu primer viatge a Eivissa, li recomanem visitar primer www.ibizaselect.com. En aquesta guia s'explica com arribar amb vaixell o avió, on estan les 56 platges de la illa o que restaurants cal visitar. A més dóna molta informació sobre la cultura, història o vida nocturna així com consells útils (com per exemple: lloguer de cotxes).


Copyright 2018 by SANTIBURI INVERSIONES, SL - Tots els drets reservats

Última actualització: Maig de 2018